dissabte, 19 de novembre del 2011

Dissabte

Es el que toca, fer dissabte, treballant tota la setmana hem d'aprofitar el finde per fer endreça, però no hi ha ganes, potser si tu m'ajudessis la cosa canviaria, encara que em sembla que no en fariem molta de feina, pq amb els llits per fer el més segur es que al passar per la teva vora sense saber com ensopegués i acabesim tots dos revolcant-nos entre la roba dels llits mig desfets...

4 comentaris:

  1. Sí, és el que toca, i difícilment el.lubible.
    També els dissabtes tenen una altra connotació; abans es deia "sábado sabadete, camisa nueva y un polvete".
    Doncs això, reina, que acabis d'endreçar i netejar i que a la nit tinguis una recompensa sexual, bestial i ben merescuda. Petonets.

    ResponElimina
  2. Belkis tocar, toca, un altra cosa és que ho faci (ejem)
    Lo del "sábado..." ho he sentit, però practicat poc, sóc més d'improvitzar jejeje I la recompensa d'aquesta nit com no me la pinti em sembla que serà que no. A veure si la setmana que ve hi puc fer alguna cosa...

    ResponElimina
  3. Ssshhh, doncs ha d'haver-hi recompensa, encara que sigui sense companyia. Per què no et dones un bany, amb veles, tanques els ulls, deixes volar la imaginació, i.....?Bé, la resta segur que saps fer-ho tu soleta jejeje. Petons...me'n vaig a fer feines.

    ResponElimina
  4. Si?? Tu tb tindràs recompensa?? No sóc de banyeres i espelmes, m'estimaria més un bon massatge, però no tinc hora demanada i a més al vespre he d'exercir de mare i portar el noi al basket. Espero revenjar-me toooota la setmana que ve.
    Petonets

    ResponElimina

... i tu que hi dius?