dissabte, 7 d’abril del 2012

Aniversari

Feia dies que hi donava tombs, 15 anys de casats no es fan cada dia i encara que la relació estava en hores baixes es va proposar celebrar-ho com Deu mana. Va estar mirant i remirant, al final es va decidir per un pack en un hotel no massa lluny de casa que portava sopar i dret a la zona de spa amb massatge inclòs. Es tractava de deixar el nen a casa els avis i gaudir una mica de la intimitat. El sopar va ser genial, després una copa al chill out del hotel i cap a l'habitació. Va ser una nit com un altra qualsevol, van fer l'amor com sempre, que no estava malament quan ho feien, però era taaaan espaiat. L'endemà al matí els van portar l'esmorzar a l'habitació i després es van passar el matí entre el spa i el massatge.

Llàstima que cada cop que recorda l'estada al hotel no es amb el seu marit, sino les vegades que hi ha anat amb els seus amants, en les quals ni ha sopat ni ha gaudit del spa, però tampoc ha dormit gaire i a l'habitació hi ha quedat el perfum de sexe que omple l'ambient després d'aprofitar totes les hores disponibles.

Clandestinos - Nach

4 comentaris:

  1. Almenys encara quedava alguna cosa per acabar decidint de cel.lebrar aquell aniversari.
    Hi ha gent que ja no els cel.lebra.

    Si recordes d'altres estades a l'hotel és segurament perquè aquestes es van quedar més gravades, a la pell, al cervell, on sigui.
    La pell té memòria!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat es que sí, malgrat que vaig ser jo qui ho va espatllar tb vaig provar de canviar alguna cosa, però no me'n vaig sortir. I tant que té memòria la pell, i el cervell hi ajuda força.
      Petonets Guapa

      Elimina
  2. La memòria no es grava igual quan les coses es fan amb ganes, moltes ganes i molta intensitat.
    Caldrà repetir, però potser sempre millor sense sopar

    ResponElimina
  3. Sense sopar?? Ais, vols dir??
    Ja ho sabem que la memòria és selectiva, molt selectiva.
    Intentaré repetir, ara falta trobar el voluntari, jeje.

    ResponElimina

... i tu que hi dius?