dilluns, 21 de maig del 2012

Cita

Varem quedar de casualitat, el primer cop haviem quedat a fer un cafè i li vaig dir que segurament no ens tornariem a veure i així estavem, coincidin algun cop al xat i poc més, fins que fa unes setmanes em va proposar de veure'ns a Bcn. Tenia un curset d'un parell o tres de dies i em va demanar si el voldria acompanyar una nit. Vaig dir que sí, no tenia nen i havia tingut un petit desencís...
Vaig fer cap al seu hotel, era casi hora de sopar però vam pujar a deixar la bossa i va aprofitar, un polvet per obrir gana. Ens arreglem i anem a sopar, un restaurant allà a la vora. Tornem cap al hotel i cal aprofitar la nit que l'endemà toca treballar, a mi tb o sigui que m'he de llevar d'hora, de Bcn fins a la feina hi ha gairebé un hora i mitja. Follem en totes les posicions que conec, però no és com m'havia imaginat, així que ara sí que sí, no repetirem. Si ja ho sabia abans d'anar-hi, no sé pq no faig cas de les meves intuicions!!!

diumenge, 20 de maig del 2012

Pim pam

Gairebé les cinc de la tarda, sona el fixe, és un mòbil que no conec.
-Hola Maca, que fas?
-Res, per aquí.
-Et va bé que vingui ara, estàs sola?
-Sí
-No em puc quedar massa.
-Ok no hi fa res.
-D'acord, estaré aquí en mitja hora.


Truca a la porta, entra, va en xandall (jo tb) i està excitat, ens mengem la boca mentre ens treiem les samarretes, no podem perdre temps i m'estira cap a l'habitació. Em mossega els mugrons i jo a ell, li encanta... Resegueixo el seu pit amb la llengua, l'estomac i la polla, li menjo fins que m'estira amunt, torna a atacar els meus pits mentre jo em poso sobre. Juguem una estona fregant-nos els sexes però estem calents així que en una de les fregadisses em penetra, i no durem gaire cap dels dos.


-MMmmm que bé.
-Si, genial.
-Uuff he de marxar, ja t'he dit que no em podia quedar. Vaig a la dutxa.
-Ok

Pim pam, una tarda de diumenge sense plans i amb pluja a la vista que ha millorat... jeje