dissabte, 31 de desembre del 2011

2011

Se'n va. Ha estat un any bo en termes generals. He conegut gent, alguna persona i bons amics. Encara no ho tinc tot assumit, però cada dia que passa em sembla que vaig una mica més enllà. He tingut alguna decepció. I tinc dies que m'agradaria dormir i potser no despertar, però son els menys.
De vegades em faig il.lusions massa depressa, i de vegades em deixo portar pels meus instins, confio aprendre a controlar tant una cosa com l'altra, ja sé que ja ho hauria de tenir controlat a l'edat que tinc (i demà un més...) però que hi voleu fer, hi ha coses que s'aprenen quan s'aprenen.

Gràcies, a t@ts els que passeu o heu passat per aquí un moment o altre, els meus millors desitjos per vosaltres.

MOLT BON ANY NOU!!!
2012

dimecres, 21 de desembre del 2011

He quedat

Havia vist una foto, però no era pas d'aprop, tot i això no tenia mala pinta, haviem parlat unes quantes vegades, però tampoc semblava que hi hagués molta química, i la major part de les vegades em donava consells per lligar més i millor...jajaja
Finalment la setmana passada em va dir de quedar, aquesta setmana estaria per la zona i jo li vaig dir d'escapar-me un dia al vespre (i em vaig demanar festa per l'endemà). Ell tb s'ho havia combinat per tenir el matí següent lliure. Ens vam trobar al vespre en un lloc de vins i tapes, i varem fer una copa i picar alguna cosa mentre parlavem de tot i res. Després de fer gana cap a sopar, en un local a tocar, un plat lleuger amb postre, això sí. Al acabar a recollir la bossa al cotxe i cap al hotel. Una nit de bon sexe quan portes gairebé un mes a "dos velas" fa que ara estigui inmovilitzada per les "agulletes". Espero poder-ho repetir... aviat!!!

dimarts, 6 de desembre del 2011

M'escalfes

I de quina manera, llavors el meu caparró fa de les seves, t'imagina entre les meves cames, mentre el teus llavis busquen els meus llavis i la teva llengua es passeja per la meva escletxa, suau, els teus dits exploren, acaricien i entren i surten, fent que el plaer es multipliqui. I jo em deixo fer, ho saps, que estic a les teves mans, que pots fer amb mi gairebé el que vulguis i ho aprofites i fas que m'escorri un cop i un altre, però tu continues, fent que el plaer no s'acabi mai...


divendres, 2 de desembre del 2011

Mmmmmm (2)


M'agrada quan tanques els ulls i et deixes fer... Quan sembla que dorms i m'ignores mentre jo et dibuixo amb la punta dels dits. Quan m'acosto més i mes al teu cos intentant fondre'm amb tu. M'encanta agafar-te desde darrera, clavar els meus pits a la teva esquena, i acariciar-te desde el cap fins al sexe, resseguint tots i cada un dels plecs de la teva pell. Passar els meus dits entre els teus cabells, baixar per darrera l'orella marcant un camí amb el dit que es dirigeix a la teva boca i aprofitar per mossegar-te el coll i el lòbul. Continuar baixant poc a poc, i abraçar-te, dibuixar el teu pit per seguir baixant cap al melic. Passar la meva cama per sobre se la teva i fer que et giris una mica (només una mica) cap a mi i així tenir millor accés al teu sexe. Passar le meva ma per sobre el teu membre, només per notar com es desperta, baixar fins als testicles i agafar-los, suau, tornar cap a la teva polla i veure com s'ha inflat, malgrat segueixes fent-te l'adormit, i quan ja em sembla que no vols res de mi i intento girar-me per deixar-te dormir... M'agafes sense avisar i em folles casi per sorpresa.

Festa, Pont, Aqüeducte o Vacances

Un altra setmana de festa sense saber que fer... Em sembla que desconectaré aquest maleït trasto i em tiraré tota la setmana al sofa, a veure si sóc capaç de llegir una mica...
M'ho dic a mi mateixa a veure si cola.


Com m'agradaria que alguna tarda em fessis companyia, arraudalits al sofà, llegint a la teva vora mentre em fas fregues als peus... (jo te les torno després)