dimarts, 29 de novembre del 2011

M'enfonso

El problema es que sóc tan lluny de la superficie com del fons, no tinc força per nadar amunt i em queda un troç per tocar fons i agafar impuls. 

dissabte, 26 de novembre del 2011

Es estrany

La quantitat de gent que ha passat per la meva vida aquest últim any i la poca empremta que han deixat...


dimecres, 23 de novembre del 2011

dilluns, 21 de novembre del 2011

Vestir-se

Avui m'he vestit pensant en tu, per si es donava la casualitat de trobar-nos. Sabia que no hi havia moltes possibilitats, però ho he fet de totes maneres. M'he dutxat, m'he posat les calces i els sostenidors negres i he buscat al armari quin vestit em podia posar. He optat pel lila de punt, es fàcil de posar i treure... M'he calçat les botes i he sortit. Sense mitges per si de cas. He enfilat el carrer amunt i he baixat cap a la plaça, mirant a banda i banda per veure si et veia. He passejat una estona, he anat a votar, tentada de amagar-me dins d'una de les cabines he sortit de seguida. Ni rastre, no t'he vist. M'hagués agradat que m'arraconessis en alguna entrada o carreró fosc i veure la teva cara de sorpresa al passar la mà sota el vestit i no trobar res més que la pell i al arribar al meu sexe tan sols la tela que poca cosa t'impediria, però no ha pogut ser, hauré d'esperar un altre moment... Potser et fas el valent i piques a la porta de casa meva.

dissabte, 19 de novembre del 2011

Dissabte

Es el que toca, fer dissabte, treballant tota la setmana hem d'aprofitar el finde per fer endreça, però no hi ha ganes, potser si tu m'ajudessis la cosa canviaria, encara que em sembla que no en fariem molta de feina, pq amb els llits per fer el més segur es que al passar per la teva vora sense saber com ensopegués i acabesim tots dos revolcant-nos entre la roba dels llits mig desfets...

dimecres, 16 de novembre del 2011

Fiebre

Fiebre, fiebre de cuarenta encuentros, de
certeros grados, fiebre de flecha inmensa,
fiebre de soledad.
La mosca del sexo ha alojado en mi sangre
su veneno.
Lo digo por decir, en realidad,
la mosca del sexo ha nacido de mi carne,
se ha alimentado de mi sangre,
ha vivido años entre mis piernas.

Yo soy la mosca del sexo.

Fiebre, fiebre que no se calma
más que instantáneamente con tu semen,
fiebre que no desciende sino con tu saliva,
que no sabe inclinarse más que frente a tu voz.

Mi deseo encontró a quien rondarle .
Fiebre. Fiebre desesperada .

¿Te has tragado todos los imanes?,
que mi metálico pecho no quiere sino arremeter
contra tu pecho.
¿Te has comido la miel que quedaba en
los panales del mundo ? ,
que mi sexo, abeja milenaria
escapa hacia tu boca en vuelo vertical .

Víctima de mis besos ,
depositario del tesoro de palabras que te debo,
héroe de papel.
Tu voz es el incendio en que se queman
todos mis prejuicios,
tu voz es una tea forjada con pétalos de rosa.
tu voz es mi condena.

Me ha picado tu voz en pleno corazón,
y es un veneno dulce como de alondras
anidando debajo de mi piel.

Fiebre, fiebre ....fiebre.


Poema del libro
Erato bajo la piel del deseo. Antología de poesía erótica.

dimarts, 15 de novembre del 2011

Imaginem

Un bar qualsevol d'una plaça qualsevol.


Jo estic en una taula al carrer per si em ve de gust fer un cigarret, amb un llibre i un café amb llet.
Tu seus a la barra amb el diari i un café.
Des de la meva taula et veig de perfil i cada cop que passo pàgina aprofito per mirar-te.
Poc a poc em vaig fixant en tu, no ets molt alt, estàs ben proporcionat, deus fer algun esport. Crec que tens els ulls clars, però no arribo a veure de quin color. De vegades sembla que em mires, però disimules força bé i no ho acabo de tenir clar.
Ja fa estona que hi sóc així que al acabar el capítol m'aixeco i m'acosto a la barra per pagar, aprofitant que el cambrer està servint una taula vaig un moment al labavo per rentar-me les mans i arreglar-me una mica, fa vent al carrer. Mentre em pentino sento la porta i al girar-me veig que ets tu.
- Què hi fas aquí?- et pregunto.
No respons, t'acostes i m'agafes per darrera, comences a mossegar-me el coll mentre amb una mà m'arromangues la faldilla, apartes les meves calces i et treus la polla per clavar-me-la, estic xopa, entra sense cap problema, em folles en un moment fins que et descarregues sobre el meu cul. Em mires, t'arregles i surts tal com has entrat, gairebé sense fer soroll. Jo en canvi estic damunt devall, la roba arromangada, el cul pringat, despentinada i amb una mossegada al coll que espero quedi amagada amb el jersey. M'arreglo tot el que puc i surto amb cara de no haver trencat un plat. Pensava que ja no hi series, però encara ets allà, pagant la teva consumició, quan m'acosto sento que li dius al cambrer:
-a ella la convido jo- com si no hagués passat res, i desapareixes carrer avall...


diumenge, 13 de novembre del 2011

Adele - Set Fire To The Rain

Penso en tu

No ho hauria de fer.
Com és que sempre ens fixem en qui no toca.
Al cap i a la fi no demano res.
Avui m'ha escrit algú que em vol tornar a veure, és gelós (i casat).
Jo tb m'agobio de vegades.
Ja sé que no té cap ni peus, però jo m'entenc.


He quedat amb algú de la web



Estic apuntada en una web de contactes, no es la primera vegada que quedo, ni serà la última (suposo). Ha estat una cita a cegues per la meva part, jo hi tinc foto però ell no en tenia i no li he demanat (digueu-me agosarada...jeje) Tant al seu perfil com en els correus que ens hem enviat ha deixat clar que tan sols busca sexe, que està en un moment de la seva vida en que no vol complicar-se-la ja que no fa massa que ha sortit d'una relació. A mi ja em va bé, jo estic oberta al que surti, encara que donat on visc és un pelet més complicat apuntar-te a la major part de les coses que es fan que si vius en una gran ciutat o les rodalies i donada la situació personal doncs encara s'embolica una mica més. Hi he fet alguns amics/gues, he anat a alguna trobada en grup, i he conegut gent amb els que he tingut sexe. Com a tot arreu hi ha de tot, però el noi d'avui m'ha sorprès gratament, pq a través dels correus no em semblava que hi hagués d'haver massa feeling, i al final ha estat més que bé. Ens hem trobat, hem anat a fer un beure, a passejar, a sopar i a casa meva. No ha estat sexe salvatge (jajaja) però si una mica feréstec... potser repetirem i tot!!!

dissabte, 12 de novembre del 2011

Amic

Tinc un amic, bé no sé si som amics jajaja Es una persona que viu lluny, amb la que parlo de tant en tant i parlem de qualsevol cosa i amb la que m'encanta follar. No em pregunteu pq, no ho sabria dir i tampoc hem coincidit tant, però ens coneixem d'una manera estranya, suposo que el fet de tenir sexe de fa que la nostra relació sigui diferent. Sé que mai ens enamorariem, crec que tots dos ho tenim clar, però li tinc un apreci especial, i a més em posa a mil... es pot demanar més?? Doncs sí jeje però no ho direm aquí.


dijous, 10 de novembre del 2011

Finde

Divendres puc tenir plans...però no em venen de gust.
Dissabte puc tenir plans...però no sé si es decidirà.
Diumenge no fem plans...

I tu? Quins plans tens?

dimarts, 8 de novembre del 2011

Túnel

Avui gairebé no veig la llum del final...


...suposo que es cosa del temps i les hormones.

Queden dos mesos i mig pq torni la llum (sempre que la boira no decideixi instal.lar-se).

dilluns, 7 de novembre del 2011

Somriu

De vegades somio amb tu, no em facis dir que passa en el somni, normalment no ho recordo, però el fet de sentir-te a la vora em dona força. Després al despertar la força se'n va, de sobte els peus toquen a terra i tornem a la realitat i el món sembla menys agradable. Sort que sempre tinc un vestit amb rialla incorporada llest per posar-me. I somrius, i tot millora i el món somriu amb tu.


Vull

follar amb tu, encara que no m'estimis...


diumenge, 6 de novembre del 2011

dimarts, 1 de novembre del 2011

Pell

Abraçar-te, notar la teva pell a la meva pell, que m'abracis i arraulir-me pq em puguis abastar.