dimarts, 30 d’agost del 2011

...

Val més que em desconecti, m'estant passant massa disbarats pel cap en aquests moments i podria fer alguna tonteria, espero que d'aquí una estona m'hagi passat.


Internet

Es estrany com aquesta xarxa en la que ens movem ens pot proporcionar sorpreses, noves amistats, amants, amors, desenganys i moltes altres coses. Retrobar vells coneguts, vells amors, acostar-nos o allunyar-nos en un tres i no res. M'agrada el que em permet fer internet, encara que també es veritat que em pren massa temps, he de apendre a controlar el temps que passo conectada, i dedicar-me a altres coses, però sóc mandrosa i la xarxa em dona poca feina.


diumenge, 28 d’agost del 2011

Week

M'espera una setmana complicadeta, espero que només sigui a la feina, a casa em toca festa de nen o sigui que estaré sola. I el finde que ve Festa Major!!! Uuuffff.
A veure si em puc escapar i relaxar-me una estona llarga.


dissabte, 27 d’agost del 2011

Sola

Estic sola a casa, el meu fill ha fet plans i passarà la nit fora de casa. Jo tenia pensat passar el cap de setmana (ejem, ejem la nit d'avui i el matí de demà) a casa la mama, pero el noi es jove i la vida li somriu, així que els seu plans quasi sempre són preferents.
El que m'amoïna és com serà el meu demà, perque tinc la impresió que la soletat em farà companyia, i no m'agrada.


divendres, 26 d’agost del 2011

Presència

Com gairebé cada dia apareixes a la llista de conectats del xat, encara no entenc que hi fas, ja que si no tenim relació podries esborrar-me. 
Jo per ara, sóc incapaç de fer-ho.

 

dijous, 25 d’agost del 2011

Escalfor

Quan he arribat a casa estava calenta, de fet ja fa dies que estic calenta. He pensat en tu, abans les meves fantasies no tenien cara, ara sí, desde que vaig anar al llit amb tu. Entre nosaltres no hi ha res més que sexe, i no es pot dir que sigui sovint, 8 trobades en 6 anys no es pas cap meravella, però amb tu puc xerrar de tot i de tots.


dimarts, 23 d’agost del 2011

Somnis d'una nit d'estiu

Es tard, he d'anar a dormir, demà hauria d'entrar a les 8, així que he d'estar en peu a les 6:30. No tinc son, tinc calor, m'agradaria poder aprofitar aquestes hores que estic desperta, però no hi ha ningú a mà...




dilluns, 22 d’agost del 2011

Oooooommmmmmmm

Demà torno a la feina... (aaarrrgggggghhhhh) Té la seva part bona, hi ha aire acondicionat. 


Em queden nosequantsdiesencara (de vacances).


diumenge, 21 d’agost del 2011

Concert

He anat de concert, i m'he trobat amb gent de la colla i hem anat a beure quelcom... Li estic agafant el gust als "mojitos".




divendres, 19 d’agost del 2011

Vacances

He fet vacances, encara que gairebé no ho sembla, una setmana passa volant. En vaig fer una setmana a finals de juny, ara un altra, em queden una colla de dies, però quan no tens un duro es fa difícil disfrutar-les.




dimecres, 17 d’agost del 2011

Fa calor

I tinc la regla, i no tinc possibilitats de quedar. De vegades diria que odio ser dona, però no és veritat, m'agrada ser una dona, m'agrada ser la dona que sóc. Malgrat que l'hagi vesat últimament.

la foto és d'aquí

dilluns, 15 d’agost del 2011

Desconectada

Siiiiiiiii, he estat gairebé dos dies sense conectar-me, no vaig agafar el portatil, últimament visc massa pendent de la xarxa, qui es conecta, qui penja coses al blog, qui és al FB... Sé que tinc una lleugera adicció, dic lleugera pq puc passar sense conectar-me, però en canvi a casa és el primer que faig al arribar i l'últim abans d'anar a dormir. Aquesta és una de les coses que segons deia al meu primer post hauria de canviar.



diumenge, 14 d’agost del 2011

No hi sòc

Pensava tenir plans per aquest cap de setmana llarg, però s'han espatllat, així que estic refugiada a casa els pares, si m'hagués quedat al meu pis no sortiria pas per a res.




dissabte, 13 d’agost del 2011

Azul y Gris

Que sin ti todo se vuelve azul
Las nubes se levantan
Y a todos les espanta.

Que sin ti el ron me sabe a mar
Los ángeles no cantan
Las brujas ya no encantan.

Que sin ti todo se vuelve gris 
Las sabanas me arañan                                                      AZUL Y GRIS
La almohada te echa en falta

Porque sin ti la gente me pregunta
En que día morí y yo les respondo
Desde que decidiste irte de aquí

Que sin ti las sombras que me inundan
Dan más miedo que nunca
Los monstruos me perturban

Porque sin ti la tempestad mi calma
La vida es una trampa
Hay todo y no hay nada

Porque sin ti que sin ti la gente me pregunta
En que día morí y yo les respondo
Desde que decidiste irte de aquí.
 
 

divendres, 12 d’agost del 2011

Ahir

Va entrar per la porta amb el casc a la mà. Em va petonejar. Va buscar els meus pits. Va buscar el meu sexe. Vam follar de peu, i al sofa i vam anar al llit. A la matinada ho ha volgut tornar a fer, però se li feia tard i ha marxat.


dimecres, 10 d’agost del 2011

dimarts, 9 d’agost del 2011

Fugir

Me passat més d'un any perseguint-te i ara fujo cada vegada que et veig, i malgrat això m'agrada saber que hi ets.


dilluns, 8 d’agost del 2011

Qui em trobarà a faltar?

De vegades em paro a pensar... Qui em trobaria a faltar si de cop desaparegués?? Crec que les puc contar amb els dits d'una mà i encara en sobra algun.




diumenge, 7 d’agost del 2011

divendres, 5 d’agost del 2011

Canvi de plans

Pensava tenir una tarda de disbauxa i continuar-ho demà al matí. Ara s'ha quedat en el matí sol. Per què n'hi ha que son tan "boques"?




dimecres, 3 d’agost del 2011

Pues va a ser que no!!!

Déu!!! Necessito sexe, fa gairebé un mes que res de res i això no ho porto gens de bé.


dilluns, 1 d’agost del 2011

Comencem

1er dia de la resta de la meva vida. He decidit fer un canvi. A veure si me'n surto i aconsegueixo endreçar unes quantes coses.